Możesz usunąć swoje konto Quizlet w dowolnym momencie w Ustawieniach swojego konta.
Jeśli masz aktywną subskrypcję, zapoznaj się z instrukcjami anulowania na podstawie miejsca zakupu subskrypcji:
- Anulowanie automatycznego odnawiania, jeśli zapłaciłeś za pośrednictwem strony internetowej
- Anulowanie automatycznego odnawiania, jeśli zapłaciłeś w sklepie Apple App
- Anulowanie automatycznego odnawiania, jeśli zapłaciłeś w sklepie Google Play
Aby usunąć swoje konto
- Zaloguj się na swoje konto.
- Wybierz swoje zdjęcie profilowe.
- Wybierz Ustawienia
- Wybierz Usuń konto.
- Wprowadź swoje hasło lub dokonaj uwierzytelnienia za pośrednictwem Google lub Facebooka.
- Wybierz Usuń konto, aby potwierdzić.
Masz kontrolę nad informacjami, które przekazujesz Quizlet. Możesz w dowolnym momencie przeglądać, edytować lub usuwać wszelkie informacje, które nam przekazujesz. Zaloguj się w tym celu na swoje konto Quizlet. Usunięcie tych informacji może jednak ograniczyć możliwość efektywnego korzystania z Usługi. Możesz również usunąć swoje konto w dowolnym momencie.
Usunięcie konta spowoduje również usunięcie wszystkich utworzonych zestawów fiszek, folderów i klas, zgodnie z naszymi zasadami przechowywania danych.
Jeśli usuniesz swój profil podczas aktywnej subskrypcji, automatyczne odnawianie zostanie wyłączone. Oznacza to, że subskrypcja nie zostanie odnowiona po usunięciu konta.
W przypadku użytkowników z kontami dziecka, kontrolę nad informacjami przekazywanymi przez dziecko do Quizlet zachowuje również rodzic.Rodzice mogą przeglądać, edytować lub usuwać zawartość lub konto swojego dziecka w dowolnym momencie, logując się na konto dziecka.Jeśli rodzic usunie konto, usunięte zostaną również wszystkie zestawy fiszek, foldery i klasy utworzone przez dziecko.Rodzic może zażądać aktualizacji lub korekty informacji rejestracyjnych konta dziecka poprzez kontakt z nami. Odpowiemy na te żądania w rozsądnym terminie.
Pamiętaj, że po usunięciu konta nie ma możliwości jego przywrócenia.
Możesz usunąć swoje konto Quizlet w dowolnym momencie w Ustawieniach swojego konta.
Jeśli masz aktywną subskrypcję, zapoznaj się z instrukcjami anulowania na podstawie miejsca zakupu subskrypcji:
- Anulowanie automatycznego odnawiania, jeśli zapłaciłeś za pośrednictwem strony internetowej
- Anulowanie automatycznego odnawiania, jeśli zapłaciłeś w sklepie Apple App
- Anulowanie automatycznego odnawiania, jeśli zapłaciłeś w sklepie Google Play
Aby usunąć swoje konto
- Przejdź do swojego zdjęcia profilowego.
- Wybierz Ustawienia.
- Wybierz Usuń konto.
- Wprowadź swoje hasło lub dokonaj uwierzytelnienia za pośrednictwem Google lub Facebooka.
- Wybierz Usuń konto, aby potwierdzić.
Masz kontrolę nad informacjami, które przekazujesz Quizlet. Możesz w dowolnym momencie przeglądać, edytować lub usuwać wszelkie informacje, które nam przekazujesz. Zaloguj się w tym celu na swoje konto Quizlet. Usunięcie tych informacji może jednak ograniczyć możliwość efektywnego korzystania z Usługi. Możesz również usunąć swoje konto w dowolnym momencie. Usunięcie aplikacji Quizlet z urządzenia nie powoduje usunięcia konta Quizlet. Nie anuluje również subskrypcji ani nie wyłączy automatycznego odnawiania.
Usunięcie konta spowoduje również usunięcie wszystkich utworzonych zestawów fiszek, folderów i klas, zgodnie z naszymi zasadami przechowywania danych.
Jeśli usuniesz swój profil podczas aktywnej subskrypcji, automatyczne odnawianie zostanie wyłączone. Oznacza to, że subskrypcja nie zostanie odnowiona po usunięciu konta.
W przypadku użytkowników z kontami dziecka, kontrolę nad informacjami przekazywanymi przez dziecko do Quizlet zachowuje również rodzic.Rodzice mogą przeglądać, edytować lub usuwać zawartość lub konto swojego dziecka w dowolnym momencie, logując się na konto dziecka.Jeśli rodzic usunie konto, usunięte zostaną również wszystkie zestawy fiszek, foldery i klasy utworzone przez dziecko.Rodzic może zażądać aktualizacji lub korekty informacji rejestracyjnych konta dziecka poprzez kontakt z nami. Odpowiemy na te żądania w rozsądnym terminie.
Pamiętaj, że po usunięciu konta nie ma możliwości jego przywrócenia.
Możesz usunąć swoje konto Quizlet w dowolnym momencie w Ustawieniach swojego konta.
Jeśli masz aktywną subskrypcję, zapoznaj się z instrukcjami anulowania na podstawie miejsca zakupu subskrypcji:
- Anulowanie automatycznego odnawiania, jeśli zapłaciłeś za pośrednictwem strony internetowej
- Anulowanie automatycznego odnawiania, jeśli zapłaciłeś w sklepie Apple App
- Anulowanie automatycznego odnawiania, jeśli zapłaciłeś w sklepie Google Play
Aby usunąć swoje konto
- Przejdź do swojego zdjęcia profilowego.
- Wybierz Ustawienia.
- Wybierz Usuń konto.
- Wprowadź swoje hasło lub dokonaj uwierzytelnienia za pośrednictwem Google lub Facebooka.
- Wybierz Usuń konto, aby potwierdzić.
Masz kontrolę nad informacjami, które przekazujesz Quizlet. Możesz w dowolnym momencie przeglądać, edytować lub usuwać wszelkie informacje, które nam przekazujesz. Zaloguj się w tym celu na swoje konto Quizlet. Usunięcie tych informacji może jednak ograniczyć możliwość efektywnego korzystania z Usługi. Możesz również usunąć swoje konto w dowolnym momencie. Usunięcie aplikacji Quizlet z urządzenia nie powoduje usunięcia konta Quizlet. Nie anuluje również subskrypcji ani nie wyłączy automatycznego odnawiania.
Usunięcie konta spowoduje również usunięcie wszystkich utworzonych zestawów fiszek, folderów i klas, zgodnie z naszymi zasadami przechowywania danych.
Jeśli usuniesz swój profil podczas aktywnej subskrypcji, automatyczne odnawianie zostanie wyłączone. Oznacza to, że subskrypcja nie zostanie odnowiona po usunięciu konta.
W przypadku użytkowników z kontami dziecka, kontrolę nad informacjami przekazywanymi przez dziecko do Quizlet zachowuje również rodzic.Rodzice mogą przeglądać, edytować lub usuwać zawartość lub konto swojego dziecka w dowolnym momencie, logując się na konto dziecka.Jeśli rodzic usunie konto, usunięte zostaną również wszystkie zestawy fiszek, foldery i klasy utworzone przez dziecko.Rodzic może zażądać aktualizacji lub korekty informacji rejestracyjnych konta dziecka poprzez kontakt z nami. Odpowiemy na te żądania w rozsądnym terminie.
Pamiętaj, że po usunięciu konta nie ma możliwości jego przywrócenia.