Je kunt je Quizlet-account altijd verwijderen via je accountinstellingen.
Als je een actief abonnement hebt, controleer dan de annuleringsinstructies die gelden voor waar jij je abonnement hebt aangeschaft:
- Automatische verlenging annuleren als je op de website hebt betaald
- Automatische verlenging annuleren als je in de Apple App Store hebt betaald
- Automatische verlenging annuleren als je in de Google Play Store hebt betaald
Je account verwijderen
- Meld je aan bij je account.
- Selecteer je profielfoto.
- Klik op Instellingen.
- Klik op Account verwijderen.
- Voer je wachtwoord in of meld je aan via Google of Facebook.
- Klik op Account verwijderen om te bevestigen.
Jij behoudt de controle over de informatie die je aan Quizlet verstrekt. Je kunt informatie die je aan ons verstrekt altijd bekijken, bewerken of verwijderen door je aan te melden bij je Quizlet-account. Door deze informatie te verwijderen kan het echter zijn dat je de Service minder efficiënt kunt gebruiken. Je kunt ook altijd je account verwijderen.
Als je je account verwijdert, worden alle kaartensets, mappen en klassen die je gemaakt hebt verwijderd conform onze regels omtrent gegevensbehoud.
Als je je profiel verwijdert terwijl je een actief abonnement hebt, wordt automatisch verlengen uitgeschakeld. Dit betekent dat het abonnement niet verlengd wordt nadat je account is verwijderd.
Bij gebruikers met een Kinderaccount behoudt de ouder ook altijd de controle over de gegevens die het kind aan Quizlet verstrekt.Ouders kunnen de accountgegevens van hun kind op ieder moment bekijken, bewerken of verwijderen door zich aan te melden bij het account van hun kind. Als de ouder het account verwijdert, worden alle kaartensets, mappen en klassen die het kind gemaakt heeft ook verwijderd. Een ouder kan updates of correcties aan de registratie-informatie van een Kinderaccount verzoeken door contact met ons op te nemen.Wij reageren binnen redelijke tijdsspanne op deze verzoeken.
Let op: als je je account verwijdert, kun je hem niet meer terughalen.
Je kunt je Quizlet-account altijd verwijderen via je accountinstellingen.
Als je een actief abonnement hebt, controleer dan de annuleringsinstructies die gelden voor waar jij je abonnement hebt aangeschaft:
- Automatische verlenging annuleren als je op de website hebt betaald
- Automatische verlenging annuleren als je in de Apple App Store hebt betaald
- Automatische verlenging annuleren als je in de Google Play Store hebt betaald
Je account verwijderen
- Ga naar je profielfoto.
- Klik op Instellingen.
- Klik op Account verwijderen.
- Voer je wachtwoord in of meld je aan via Google of Facebook.
- Klik op Account verwijderen om te bevestigen.
Jij behoudt de controle over de informatie die je aan Quizlet verstrekt. Je kunt informatie die je aan ons verstrekt altijd bekijken, bewerken of verwijderen door je aan te melden bij je Quizlet-account. Door deze informatie te verwijderen kan het echter zijn dat je de Service minder efficiënt kunt gebruiken. Je kunt ook altijd je account verwijderen. Door de Quizlet-app van je apparaat te verwijderen, heb je je Quizlet-account nog niet verwijderd. Ook wordt je abonnement dan niet geannuleerd en wordt automatisch verlengen niet uitgeschakeld.
Als je je account verwijdert, worden alle kaartensets, mappen en klassen die je gemaakt hebt verwijderd conform onze regels omtrent gegevensbehoud.
Als je je profiel verwijdert terwijl je een actief abonnement hebt, wordt automatisch verlengen uitgeschakeld. Dit betekent dat het abonnement niet verlengd wordt nadat je account is verwijderd.
Bij gebruikers met een Kinderaccount behoudt de ouder ook altijd de controle over de gegevens die het kind aan Quizlet verstrekt.Ouders kunnen de accountgegevens van hun kind op ieder moment bekijken, bewerken of verwijderen door zich aan te melden bij het account van hun kind. Als de ouder het account verwijdert, worden alle kaartensets, mappen en klassen die het kind gemaakt heeft ook verwijderd. Een ouder kan updates of correcties aan de registratie-informatie van een Kinderaccount verzoeken door contact met ons op te nemen.Wij reageren binnen redelijke tijdsspanne op deze verzoeken.
Let op: als je je account verwijdert, kun je hem niet meer terughalen.
Je kunt je Quizlet-account altijd verwijderen via je accountinstellingen.
Als je een actief abonnement hebt, controleer dan de annuleringsinstructies die gelden voor waar jij je abonnement hebt aangeschaft:
- Automatische verlenging annuleren als je op de website hebt betaald
- Automatische verlenging annuleren als je in de Apple App Store hebt betaald
- Automatische verlenging annuleren als je in de Google Play Store hebt betaald
Je account verwijderen
- Ga naar je profielfoto.
- Klik op Instellingen.
- Klik op Account verwijderen.
- Voer je wachtwoord in of meld je aan via Google of Facebook.
- Klik op Account verwijderen om te bevestigen.
Jij behoudt de controle over de informatie die je aan Quizlet verstrekt. Je kunt informatie die je aan ons verstrekt altijd bekijken, bewerken of verwijderen door je aan te melden bij je Quizlet-account. Door deze informatie te verwijderen kan het echter zijn dat je de Service minder efficiënt kunt gebruiken. Je kunt ook altijd je account verwijderen. Door de Quizlet-app van je apparaat te verwijderen, heb je je Quizlet-account nog niet verwijderd. Ook wordt je abonnement dan niet geannuleerd en wordt automatisch verlengen niet uitgeschakeld.
Als je je account verwijdert, worden alle kaartensets, mappen en klassen die je gemaakt hebt verwijderd conform onze regels omtrent gegevensbehoud.
Als je je profiel verwijdert terwijl je een actief abonnement hebt, wordt automatisch verlengen uitgeschakeld. Dit betekent dat het abonnement niet verlengd wordt nadat je account is verwijderd.
Bij gebruikers met een Kinderaccount behoudt de ouder ook altijd de controle over de gegevens die het kind aan Quizlet verstrekt.Ouders kunnen de accountgegevens van hun kind op ieder moment bekijken, bewerken of verwijderen door zich aan te melden bij het account van hun kind. Als de ouder het account verwijdert, worden alle kaartensets, mappen en klassen die het kind gemaakt heeft ook verwijderd. Een ouder kan updates of correcties aan de registratie-informatie van een Kinderaccount verzoeken door contact met ons op te nemen.Wij reageren binnen redelijke tijdsspanne op deze verzoeken.
Let op: als je je account verwijdert, kun je hem niet meer terughalen.